Πως ο λιπασματοδιανομέας αμπελιού θα γίνει σύμμαχός σας

αναρτήθηκε σε: blog | 0

Λιπασματοδιανομέας αμπελιού

Κάθε φορά που έρχεται ο καιρός να κάνετε συντήρηση στα αμπέλια σας η διαδικασία μπορεί να πάρει μέρες και να γίνει επίπονη τόσο χρηματικά όσο και σωματικά για κάθε αμπελουργό. Η Βιοτεχνία Αγροτικών Μηχανημάτων είναι κοντά στον Έλληνα αγρότη τα τελευταία τριάντα έξι χρόνια. Τώρα με τον νέο λιπασματοδιανομέα αμπελιού σας υποσχόμαστε η διαδικασία να γίνει ακόμη πιο εύκολη.

Λίπανση

Ο χειμώνας είναι ο καιρός που τα αμπέλια περνούν μια κρίσιμη περίοδο εσωτερικών διεργασιών καθώς εισέρχονται σε κατάσταση λήθαργου. Οι ρίζες του αμπελιού είναι αρκετά εκτεταμένες και βρίσκονταιι σε δραστηριότητα από τις αρχές της άνοιξης έως και το τέλος του φθινοπώρου, διάστημα που είναι αρκετό για να απορροφήσει τα απαραίτητα λιπαντικά στοιχεία. Τόσο η απομάκρυνση θρεπτικών στοιχείων μέσω της παραγωγής, όσο και η εντατική εκμετάλλευση των αμπελώνων, καθιστούν την λίπανση επιτακτική και αναγκαία συνθήκη για την ποσοτική αλλά και την ποιοτική βελτίωση της παραγωγής.

Ετήσιες θρεπτικές ανάγκες σε kg/στρ.
Τύπος Αμπελώνα Άζωτο
(N)
Φώσφορος
(P2O5)
Κάλιο
(K2O)
Ασβέστιο
(CaO)
Μαγνήσιο
(MgO)
Οινοποιήσιμες Ποικιλίες 7 – 12 4 – 6 15 – 18 10 – 15 3 – 5
Σταφιδοποιήσιμες Ποικιλίες 12 – 17 5 – 8 20 – 25 13 – 18 4 – 7
Επιτραπέζιες Ποικιλίες 15 – 22 6 – 8 20 – 28 15 – 20 6 – 8

 

Λιπασματοδιανομέας Αμπελιού της BIOTAM

Η ΒΙΟΤΑΜ φτιάχνει για εσάς έναν λιπασματοδιανομέα αμπελιού εικοσιπέντε ίππων που μπορεί να σας βοηθήσει στην συντήρηση των αμπελώνων σας. Η χωρητικότητα του λιπασματοδιανομέα ανέρχεται στα τριακόσια πενήντα κιλά ενώ το υψος του ξεπερνά μόλις το ένα μέτρο. Το πλάτος του ανέρχεται στα εξήντα εκατοστά και έχει δύο ηνία. Το βάθος εργασίας που προσφέρει είναι μέχρι δεκαπέντε εκατοστά ενώ το άνοιγμά του είναι απο ενάμισι μέχρι και δύο μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λιπασματοδιανομέα αμπελιού παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.